Cestoviny s tuniakom, hubami a smotanou

Suroviny:qr code cestoviny s tuniakom

  • 60 g masla
  • 1 PL olivového oleja
  • 1 posekaná cibuľka
  • 1 pretlačený strúčik cesnaku
  • 125 g šampiňónov
  • 250 ml sladkej smotany
  • 450 g tuniaka z konzervy (malé kúsky)
  • 1 PL citrónovej šťavy
  • 1 PL posekanej petržlenovej vňate
  • 500 g cestovín

Na panvici zohrejeme olej a maslo, pridáme cibuľku a cesnak a 3 minúty pražíme domäkka. Pridáme pokrájané huby a restujeme 2 minúty. Potom prilejeme smotanu a privedieme k varu, stiahneme oheň a omáčku pomaly zredukujeme. Pridáme tuniaka, citrónovú šťavu a petržlenovú vňať a necháme prehriať. Osolíme a okoreníme. Zmiešame s uvarenými cestovinami.

 

Pridaj komentár